TEB, TEB’lilerle buluştu

Ekonomi Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 09.07.2019 14:52:40
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Kdz. Ereğli Şubesi, Türkiye Eczacılar Birliği’ne (TEB) üye olan ilçedeki eczacılarla düzenlediği kahvaltıyla bir araya geldi.

TEB’in TEB’lilerle bölgesel buluşmalarının süreceğini kaydeden TEB Batı Karadeniz Bölge Müdürü Mutlu İlhan eczacıların TEB’de ayrıcalıklı olduğunu belirterek, eczacıların her ihtiyaçları için yanlarında olduğunu belirtti.

İlhan, Eczacı paketindeki ayrıcalıkları ise şöyle sıraladı: 

Eczacı SGK Paketi: SGK ödemenizi TEB’den almanız ve POS’unuzu aktif kullanmanız halinde, BNP Paribas Cardif A.Ş.’de yeni açılacak Bireysel Emeklilik Hesabı’nıza koşulun sağlandığı her ay için 170 TL katkı payı aktarımı sağlanır.

Size Özel Fiyatlamalı İhtiyaç Kredisi: Türk Eczacılar Birliği garantörlüğünde, uygun faiz oranlı ticari veya bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

TEB Bonus Business Card: Eczanenize yönelik tüm ihtiyaçlarınızı için “TEB Bonus Business Card ile karşılayabilirsiniz.

Size özel POS Ayrıcalıkları: Siz eczacılarımıza ertesi gün, blokeli ve sabit ücretli POS paketleri (0 bloke gün 0 komisyon) seçeneklerini taksitli veya tek çekim opsiyonları ile sunuyoruz.

Ücretsiz EFT/Havale: SGK ödemenizi bankamızdan almanız ya da POS’unuzu aktif kullanmanız halinde, EFT/ Havale işlemlerinizi İnternet Bankacılığı üzerinden ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

Hesap İşletim Ücreti: TEB’deki hesaplarınızda hesap işletim ücreti ödemezsiniz.

Tasarruf ve Birikimlerimiz: Birikimlerinizi günlük değerlendirebilme imkânı sunan "Marifetli Hesap" ile dilediğiniz zaman hesabınıza para yatırıp çekebilirsiniz.

Acil Durumlarda Özel Hizmetler: Kartınızın yurtdışında kaybolması veya çalınması durumunda 48 saat içinde yeni kredi kartınız size teslim edilir. Ayrıca kartınız yurtdışında kaybolursa nakde ihtiyaç duymanız durumunda 2,000 USD’ye kadar acil nakit avans çekim avantajından faydalanabilirsiniz, nakit avans bulunduğunuz adrese ulaştırılır.

TEB Kdz. Ereğli Şube Müdürlüğü’ne yeni atanan Mustafa Ünal’da ilçedeki eczacılarla iyi diyaloglar kurarak, eczacılara sunulan ayrıcalıktan faydalanmalarını istedi.

4 yıldır Kdz. Ereğli Şube Başkanlığını yapan ve İstanbul Kartal Şube'sine tayini Füsun Uysal’a da eczacılar yeni görev yerinde başarılar diledi.

Sıcak bir ortamda geçen kahvaltı sonrası eczacılarla yapılan çay sohbetinin ardından buluşma hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Musa'nın yerinde gerçekleşen buluşmada, TEB adına Batı Karadeniz Bölge Müdürü Mutlu İlhan, TEB Kdz. Ereğli Şube Müdürü Mustafa Ünal, TEB Kartal Şube Müdürü Füsun Uysal, TEB Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticileri Ersin Özdemir ve Burak Yılmaz katıldı.

Öte yandan Zonguldak ve Karabük’te iftar ile başlayan ve kahvaltılarla sürecek olan eczacı buluşmalarının bölgesel olarak süreceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.