Tersaneler gemileri sessiz sedasız indiriyor!...

Kdz. Ereğli Tersanelerinde önceden törenlerle indirilen gemiler, tekneler, römorklar, tankerler şimdilerde ise sessiz sedasız denize iniyor!...

Ekonomi Yayın: 21 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.02.2021 20:46:08
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Tersaneleri'nde yapılan ve Avrupa ülkelerine satılan gemi ve römorkler bir bir denize indiriliyor.MED Yılmaz ve Ereğli Gemi Tersanelerinin web sitelerinden güncel olarak paylaştığı römorkler ardı ardına sesiz sedasız indirilerek yurtdışına doğru yola çıkıyor.

 

http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zRKItNmmjyk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası tarafından hakkında toplantılar yapılarak çalıştırma ve kurtarma planları hazırlanan ve kamuoyunda 'Sipariş yok. Çalışmıyorlar, Kapılarına kilit vuruldu' denilerek gündem oluşturulmaya çalışılan tersaneler ise sessiz sedasız işini yapıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.