Tersanelere 10 bin işçinin yolu!..

Kdz. Ereğli Tersanelerine, 10 bin işçinin yolu!..

Ekonomi Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 15:46:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Karadeniz Ereğli Tersanelerinde Askeri Gemi yapılmalısının yolunu gösterdi. 

 

Zonguldak Bölgesindeki istihdamın artırılması ve yeterli teknik ve alt yapının hali hazırda olduğunu belirten Demirköse, açıkalamında şu ifadelere yer verdi; 

'Savunma Sanayimizin daha güçlü olması ve bölgemizde yapım, üretimin ve istihdamın artması için Kdz. Ereğli Tersanelerinde Askerî Gemi yapılmalıdır. 

Tersaneler teknik ve altyapı olarak yeterli olup, 300 metreye kadar Askerî Gemi yapılabilir ve toplamda 10 bine yakın insan istihdam edilebilir.

Tesis hazır, Güvenlik İzin Belgesi alınmış, son aşama Üretim İzin Belgesi alınması için başvuru yapılmış ve olumlu cevap beklenmektedir.

Savunma Sanayimizin gücüne güç katmak, bölgemiz ekonomisine üretim ve istihdam konusunda katkı sağlamak  için Üretim İzin Belgesi'nin verilmesi ve boş ve hazır durumdaki tersanelerin bir an önce Askerî Gemi Yapımına başlaması sağlanmalıdır.'

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.