Tülin Ceylan Köşe Yazısı..

Kendini değerli hisseden insanlar hayata dahil olurlar. Kendini değersiz hissettiğin zaman hayata katılmaya, sorgulamaya, sormaya, istemeye hakkı olmadığını düşünür. Buna dur demezsen hep aynı döngü içerisinde hayatını değersizleştirerek yaşamak zorunda kalırsın. Bunun içinde duygularla değil prensiplerle ilerlemelisin.

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 18:20:45
Editör -
Okuma Süresi: 24 sn.
Takip EtGoogle News

Siz kendinize nasıl bir kıymet veriyorsunuz….?  Çünkü; Kendinize verdiğiniz kıymete göre değerleneceksiniz. Birçok sorunun problemin ve rahatsızlıkların arkasında kendini değerli hissetmeme duygusu yatar. Bazen başkalarına ve kendine karşı aşağılık kompleksi, başkası gibi olma davranış modelleri sergilenir. İşte kendimiz olamadığımız zaman manevi olarak yıkımlar, maddi olarak zorluklar yaşayabiliriz...

Devamı:http://xn--gazetetrk-w9a.com/yazar-sen-degerlisin-76.html

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.