Ücretsiz Çilek Fidesi..

Erdemir'in 'Ereğli’de Gelenek Sürecek, Tarlalar Osmanlı Çileği için Sürülecek' projesinin ardından Osmanlı Çileği patentini sahibi Kdz. Ereğli Belediyesi de halka ücretsiz çilek fidesi dağıtacak.

Gündem Yayın: 25 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2021 18:11:38
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Dünyada sadece Kdz. Ereğli’de yetişen, rengi, aroması ve kokusu ile diğer çilek türlerinin en lezzetlisi kabul edilen Osmanlı Çileği’ne sahip çıkmak, üretimini artırmak için çalışmalar yürüten Kdz. Ereğli Belediyesi, halka ücretsiz fide dağıtımı yapacak.

Belediyenin Delihakkı bölgesindeki tesislerinde Ata Tohumu Projesi kapsamında üretilen fidelerden almak isteyen vatandaşlar, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’ne 26-27 Ekim tarihlerinde bizzat başvuru yapabilecekler. Fide stoğu elverdiği ölçüde dağıtımlar gerçekleşecek.

Başvurular tamamlandıktan sonra 2 Kasım Salı günü saat 14.00’te Merkez Cumhuriyet Halk Evleri binasında dağıtım yapılacak.

Öte yandan 2020 Yılı Kasım ayında Başkan Halil Posbıyık ve ekibi tarafından ilçe halkına 2 bin 500 çilek fidesi halka ücretsiz dağıtılmıştı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.