Ünlü modacıdan Ereğli çıkartması.

Ünlü Modelist Tuğba Karademir ve Green Fox fur İşletme Sahibi ve CEO’su Serkan Demirci bir süre önce hizmet vermeye başlayan EN-AR Leather Robinhood İşletme sahibi Eray Tetik’ide ziyaret ederek bölgede bir ilk olan bu mağazaya bölge halkının sahip çıkacağına inandıklarını belirttiler.

Ekonomi Yayın: 29 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 29.04.2021 15:44:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

20 yıldır moda sektöründe özellikle deri ve kürk sektöründe yer alan İstanbul doğumlu Tuğba Karademir, Ereğli'de yeni açılan ve sektöründe ilklerden olan Eray Tetik'in deri ve kürk üzerine Ecomar ve Açıkçarşı arasında açtığı EN-AR Robinhood mağazasına ziyarette bulundu.

Green Fox markasıyla Türkiye sektöründe önemli yere sahip olan firma sahibi Karademir Robinhood mağazası vitrinlerinde özel tasarımlarını sergileyerek satışa sundu. 

Eray Tetik; "Hatırlanacağı gibi  Green Fox'un kürk sektörünün öncülerinden olduğunu ve 2001 yılında başlayan bu  Kürk Sektörünün, 2005 yılında suni Kürk imalatına geçiş yaptığını ve  2005 - 2021 dönemine kadar yapmış olduğu modellerle piyasaya yön veren bir firmanın ürünlerine mağazamızda yer veriyoruz."

"Mağazamızda kürk sektörünün öncüsü Green Fox ‘un bay bayan deri ceket başta olmak üzere her şeyi EN-AR Leather’da bulabileceklerinin altını çizerek;  "Bölgede ilk EN-DA Leather’da Green Fox fur’da ünlü Modelist  Tuğba Karademir’i ve Green Fox fur İşletme Sahibi ve CEO’su  Serkan Demirci’yi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Kandemir: "Herkesin, her evin her bireyin ihtiyacı olan giyim, deri ve kürk ile iddialı bir giriş yapan, modadan ayrılmaz trend ürünlerle Ereğli'de iddialı bir yerde olduklarını dile getiren Karademir, deri ve kürkte dikkat edilmesi gereken o kadar çok şey var olduğunu belirterek, verilen paranın ürün değerinde olması gerektiğini söyledi."

Ayrıca "Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum . Uzun süredir de  Green Fox ile çalışıyorum. Firmamız kürkün, derinin öncüsü konumundalar. İstanbul başta olmak üzere pek çok yerde Modelistlik yapıyorum, birbirinden farklı defilelere katılarak kürk ve deriyi tanıtıyorum. EN-AR Leather doğaya  duyarlı ve saygılı. Av hayvanlarından ziyade doğaya duyarlı  ürünleri tercih ediyor. Bu yüzden benimde  favorim diyebilirim. EN-AR Leather Karadeniz Ereğli Mağazamızda bölgede bir ilk olduğu içinde  bölge halkını bu mağazaya sahip çıkacağına inanıyorum."ifadelerinde bulundu.

 

 

 

Satışa sundukları ürünlerinin kalitesinden, kesimininden, modaya uygunluğundan, renklerinden,  özellikle kürkle deri uyumunundan ödün vermediklerini belirten Kandemir, giyinen her bireyin ürünlerinde bu farkı ve ayrıcalığı taşıyacaklarını, kendilerini özel hissedeceklerini söyledi.

Gazetetürk Gazetesi haber aracılığımızla Ereğliye bu önemli kaliteyi Ereğli halkına sunan mağazasını açan Eray Tetik'e ticari hayatında başarılar diledi, Ereğli halkına hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.