Uzman Çavuş hayali güzellik salonuna takıldı..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve Uzman Çavuş olma hayali kuran 25 yaşındaki gencin yüzündeki lekelerden kurtulmak için gittiği güzellik merkezinde uygulanan yanlış tedavi hayatını kararttı.

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 02.10.2021 14:23:51
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de çocukluk hayali uzman çavuş olmak için yüzündeki yaralardan kurtulmak için ameliyata giren daha sonra ameliyat izlerinden kurtulmak için Ereğli'deki Adenvip güzellik salonuna giden gencin yüzünün 5 ayrı bölgesinde doku kaybı meydana geldi.

Uzman Çavuş olma hayali ötelenen Yatman, geleceğini karttığını iddia ettiği güzellik salonu hakkında avukatı vasıtasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yatman konuyla ilgili; "Uzman Çavuş olmak çocukluğumun hayaliydi. Bu yaşıma kadar onun için hazırlandım. Yıllarca güreş sporuyla uğraştım. Fiziken kendimi hazırlamıştım. Ama bir anda hayatım karardı", dedi.  

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde ikamet eden Tayfun Yatman (25), 3 sene önce vatani görevini yapmak için askere gitti. Orada askerliği seven ve meslek olarak yapmayı düşünen Yatman, Uzman Çavuş olabilmek için başvuru yaptı. Lise çağında güreş ile ilgilenmesi, il ve bölgede yapılan turnuvalarda başarılar elde etmesi, askerdeki komutanlarının da dikkatini çekti. Askerliğin 6 aya düşmesi sonrası Ereğli’ye dönen Tayfun, hayallerinden vazgeçmeyerek işlemlerini sürdürdü. Askeri mülakatlarda sıkıntı yaşamamak için yüzündeki lekeleri sildirmek isteyen 25 yaşındaki genç kentte araştırmalar yaptı. İlçede yer alan Adenvip güzellik merkezine giden Yatman, yüzündeki lekeleri sildirmek istediğini söyledi. Birkaç seans sonra yüzünde yanmalar oluşması sonrası gitmek istemeyen ve acılar çeken Yatman’ı, firma yetkilileri ısrar ederek ikna etti. Yeniden seanslarına devam edilen gencin yüzünde yapılan işlemler, deri ve dokulara zarar vererek ciddi yanıklar oluştu. Yüzünün alın bölgesinde şişlik meydana gelen ve göz altlarında morluk oluşan genç ile iletişime geçen firma yetkileri sonraki süreçte hatayı kabul ederek tedavisi için yönlendirmeler yaptı. Tayfun Yatman, görüştüğü cildiye doktorları ve profesörlerden yüzünde yanlış işlem yapıldığını, kör dahi olabileceğini duyduğunu ifade etti. Yaşanan süreçte bir çok kez tedavi olan Yatman’ın saçlarında dökülmeler yaşandı. Bu olay akrabaları ve çevresinde yankı bulurken, evlilik hazırlığı yaptığı sözlüsünden de ayrıldığı öğrenildi. Kdz. Ereğli ilçesi ve Zonguldak’ta muayene olduğu doktorlar tarafından tedavisini sürdüren Yatman, iş için başvurduğu bir çok yerden de olumsuz yanıt aldı. Mağduriyet yaşayan genç, güzellik merkezi tarafından yapılan yanlış işlem sonrası, yüzünün yanmasına ve izlerin neden olması nedeniyle suçduyurusunda bulundu..

Mesajlar ortaya çıktı: “Her şey kabus gibi gelişti… Geceleri uyuyamıyorum”

Yüzüne yapılan yanlış tedavi sonrası güzellik merkezine gitmek istemeyen Tayfun Yatman’ı, firma yetkilileri sürekli arayarak ikna etmeye çalıştı. Güzellik merkezi müdürü ile yazıştığı mesajları gösteren genç, “Sadece beklemeniz gerekiyor cildin kendini yenilemesi lazım” dediklerini ifade etti.

Firma müdürü tarafından yazılan mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Böyle kalacak demiyorum ki ben de sadece beklemeniz gerekiyor. İşlem yapıldığında ücreti ben almadım değil mi? Ben sadece size ümit olmak istedim elimden geleni yaptım. Kötü reaksiyonlar gösterdi yüzünüz. İnsanlar kaza yapıyor, siz hiç yaptınız mı bilmiyorum. Birileri sakat kalıyor, çarpan bilerek mi çarpıyor. Doktorlar yanlış iğneyle bir hayat bitiriyor, işi can kurtarmak dimi bilerek mi öldürüyor? Siz şu hale bilerek mi getirildiniz? Durmuyorum zaten araştırdım araştırıyorum hala sordum hala da soruşturuyorum. Ben işimi yapamıyorum, sürekli aklımdasınız çünkü ilk defa başıma geliyor. Sizin para için miydi her şey cümleni çıkmıyor kulağımdan. Eğer yüzümü eski haline getirsen sana hakkımı helal ederim demeniz, her söylediğiniz hepsi kulağımda çınlıyor. Kafayı yiyeceğim artık siz diyorsunuz ya umursamıyorsunuz ilgilenmiyorsunuz öyle değil yemin ederim değil. Her yeri araştırıp yazıyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum öleceğim vicdan azabından. İşe geliyorum işim kadarını yapacak gücüm yok kendimde. Telafisi ne olur nasıl olur bir insanın hayalini değil hayatını mahvetmenin danışmadığım bir Allah’ın kulu kalmadı. Ailem oturdu düşünüyor. Ve zaman yok her şey kabus gibi bir anda gelişti. Ne yapacağım sizin için düşünüyorum canımı vereceğim artık çünkü birinin ahıyla hayatta yüz gülmez zaten biliyorum aramaya sesinizi duymaya bile yüzüm yok artık. Siz bir şey deyin ki şunu yapın ben ne deseniz hazırım şuan.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.