Vakalar artarsa açılacak işletmeler de açılmaz!

Kaymakam Çorumluoğlu, 'Kdz. Ereğli'de, vaka sayıları artarsa kısıtlamalar uzatılabilir'...

Gündem Yayın: 22 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.02.2021 18:33:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak genelinde yayılan mutasyonlu virüsün, Kdz Ereğli'de de görülmesinin ilçeyi sıkıntıya soktuğunu belirten Kaymakam Çorumluoğlu, tüm ilçe halkını maske, mesafe ve temizlik kurallarına riyayet etmesi konuda uyardı.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Necati Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin kendilerini ziyaretinde konuşan İlçe Kaymakamı İsmail ÇorumluoğluKdz. Ereğli'de vaka sayılarının yüzde 50'nin üzerinde olmasının normalleştirme sürecine zarar verebileceğni hatırlatarak, vaka sayılarını artması halinde Mart ayında açılması planlanan işletmeleri de geciktirebileceğini söyledi.

'Kdz. Ereğli'de salgından her vefatı duyduğumda, kendi ailemden birini kaybetmiş gibi üzülüyorum' diyen Kaymakam Çorumluoğlu mutasyonlu virüsün 15 kişiye bulaşması ve vaka sayılarının artması halinde kısıtlamaların, Kdz. Ereğli'de uzatılabileciğine vurgu yaptı.

Kdz. Ereğli'de yaşayan herkesi virüs konusunda duyarlılığa davet eden ve bu durumdan herkesin olumsuz etkileneceğinin altını çizen Kaymakam Çorumluoğlu, ' Kdz. Ereğli insanı bilgili, kültürlü. Gezmeyi, tozmayı da seviyor. Sürekli polis jandarma ve covid ekipleri denetim yapıyor ancak herkes sorumluluk almalı. Kurallara uyan, uymayanı uyaracak ve bu sekilde oto kontol sağlanacak ki, virüsü birlikte yenelim' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.