Vakalar artınca Ameliyatlar iptal edildi..

Ereğli`de vaka sayısı ve Covid servislerinde yatan hasta sayısı artınca, acil ameliyatlar dışındaki tüm ameliyatlar iptal edildi.

Sağlık Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.10.2021 13:35:11
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de, Koronavirüs (Covid-19) vakalarında artış olması nedeniyle  Devlet Hastanesi’nde ‘Acil Tedbirler’ alınmak zorunda kalındı.


Edinilen bilgiye göre, ilçe ve ona bağlı köylerde  Covid-19  vaka sayısındaki pozitif vakaları artışına paralel olarak, salgına bağlı yataklı tedavi hastasında da artışlar oluştu.


Bu artış doğrultuda durum değerlendirmesinde bulunan hastane yetkilileri, hastanede bazı acil ameliyatlar dışında ameliyat yapılmaması yönünde karar aldı.


Poliklinik hizmetlerinin devam ettiği hastanede, yatışı gerekli hastaların ise servislere yatışlarının da yapılabileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.