Vali Bektaş Corona Virüsü konusunda açıklama yaptı...

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vildan Türkeli, medyaya yansıyan corona virüsü haberlerini yalanladı. Telefonla ulaştığımız Türkeli: "Corona şüphesiyle hastanemize gelen herhangi bir hasta yok!.. ", dedi.

Sağlık Yayın: 26 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.02.2020 16:42:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de yayın yapan bazı medya kuruluşlarınca Erdemir'e malzeme getiren 5 İran'lı şoför'ün corona virüsü şüphesiyle Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde karantinaya alındığına yönelik iddialarını muhabirlerimiz Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimine sordu.

Başhekim Uzm. Dr. Vildan Türkeli konuyla ilgili soruya; "Şuan itibariyle hastanemize corona virüsü şüphesiyle herhangi bir hasta gelmedi. Bu konuyla ilgili bilgim yok', dedi.

İRAN'LI ŞOFÖRLER ZONGULDAK'TA

Muhabirlerimiz konuyla ilgili yaptıkları araştırmaya göre; Erdemir'e sevkiyat yapan 5 İran'lı soförle birlikte Zonguldak genelinde 13 kişinin yüksek ateş şüphesiyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde karantina altına alındığı öğrenildi..

VALİ BEKTAŞ'TAN AÇIKLMA GECİKMEDİ

Ereğli’de coronavirüs şüphesiyle gözlem altına alınan ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binaya getirilen 5 kişiyle ilgili  Vali Erdoğan Bektaş açıklma yaptı; “Her yabancı girişinde yaptığımız rutin kontroller sırasında İran’dan gelen Tır şoförlerinden birinde yüksek ateş tespit edildiği için kendisi ve beraberindeki 4 kişi ile birlikte gözlem amaçlı tedavi altına alındılar. Yapılacak testlerin ardından bir bulguya rastlanırsa 14 günlük karantina süreci başlatılacak. Şu an için bunu söylemek erken. Tüm tedbirler alınarak bu beş kişiyle ilgili testler yapılıyor” dedi.

Foto ve Video Kaynak:PUSULA Gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.