Vali Tutulmaz zili çaldı hasret bitti.

Zonguldak'ta yüz yüze eğitim başladı..

Eğitim Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 20:01:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Konuyla ilgili Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

Küresel koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 1,5 yıldır yüz yüze eğitimden uzak kalan sevgili çocuklarımız okullarına, öğretmenlerine, arkadaşlarına kavuştular.

Vali Mustafa Tutulmaz, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı açılışı nedeniyle Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulunda düzenlenen programa katıldı. Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Tutulmaz, okul müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un konuşmalarının ardından yaptığı konuşmada; 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ülkemize, ilimize, sevgili çocuklarımıza, eğitim camiamıza ve değerli velilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Eğitim olmadan gelişme ve refahın olamayacağını vurgulayan Vali Tutulmaz: “Koronavirüs salgınının halen devam ettiği bu süreçte yeni bir başlangıç yapıyoruz. Koronavirüs salgınıyla etkin mücadele ederek yüz yüze eğitimi, kalıcı hale getirmek elimizde. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyarak en büyük kozumuz olan aşımızı olarak bilimin gereklerini mutlaka yerine getirelim. Henüz aşısını olmayanları bu konuda uyaralım.” dedi.

Öğretmenlerimize de hitap eden Vali Tutulmaz; öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye etmelerini isteyerek “Sizlerin ellerinde şekillenecek olan vatanına, milletine, bayrağına gönülden bağlı çocuklarımız; aydınlık yarınlarımıza yön verecek, bizleri geleceğe emin adımlarla taşıyacaktır.” dedi.

Vali Tutulmaz, düzenlenen program kapsamında öğrencilerimizin okudukları şiirleri dinledi, folklor gösterilerini izledi ve zil çalarak ilk dersi başlattı. Ardından sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti, hijyen kiti dağıttı. Sonrasında da öğretmenlerimizle bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılında koronavirüs salgını başta olmak üzere görüş ve önerilerini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.