Validen Denizle İlgili Kritik Ziyaretler!...

Kdz. Ereğli'ye deniz ile ilgili Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'dan kritik ve önemli ziyaretler!...

Gündem Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 13:56:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de br takım ziyaretler ve incelemelerde bulunan ve turizme verdiği önem ile bilinen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ilçede Acheron Nekropolu olarak bilinen antik dönem mezarlık alanında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın izniyle yapılan kazı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

 

Vali Mustafa Tutulmaz Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Ali Görkem'den liman faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, daha sonra Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret etti.

Başkan Muharrem Ali Köse ve çalışanlarla sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz, kooperatifin çalışmalarına yönelik bilgiler aldı. Vali Mustafa Tutulmaz'ın yıkılması gündeme gelen Bozhane Balık Lokantalarının durumuna ilişkin görüş-alışverişinde bulunduğu tahmin ediliyor. 

Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı görevine başlayan Tuğamiral Niyazi Uğur'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz'ın Karadeniz Ereğli kentinin geleceğini ilgilendiren ve kamuoyunda önemli bir yer tutan ‘Kıyı Sahil ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, deniz içine cami ve marina yapılmasıyla ilgili konuları gündeme getirdiği tahmin ediliyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.