Valilik'ten patpat için uyarı geldi..

Zonguldak Valiliği patpat diye tabir edilen tarım aracının amacı dışında kullanılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Ekonomi Yayın: 16 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 16.08.2021 16:08:18
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

onguldak Valiliği’nin İl Jandarma Komutanlığı ile ortak hazırladığı broşürde tarım aracı olarak imal edilen ve karayoluna çıkışı yasaklanan patpat olarak tabir edilen araçların amacı dışında kullanılmaması istendi.

Hazırlanan broşürde şu uyarılarda bulunuldu.

“AMACI DIŞINDA KULLANILIYOR”

“Çapa makinesi / El motoru olarakta bilinen bu aletler bağ, bahçe gibi tarımsal alanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. Maalesef hiçbir mühendislik projesi olmadan üzerinde bir çok değişiklik yapılarak amacı dışında kullanılmaktadır.

“YOLCU VE YÜK TAŞIMAK YASAK”

Bu tarım araçları ile karayoluna çıkmak, yolcu ve yük taşımak son derece tehlikeli ve yasaktır. Karayoluna çıktıklarının tespiti halinde, cezai işlem uygulanarak trafikten men edilmektedir. Kazalara adeta davetiye çıkaran bu tarım araçları ile karayoluna çıkmayınız.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.