Vekillerden örnek davranış..

Zonguldak'ın vekilleri, akşamları kitap okuyor! Ya siz?

Yaşam Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 21:25:03
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, 'Zonguldak Okuyor Projesi' kapsamında tüm Zonguldaklılları fırsat buldukça, özellikle akşamları kitap okumaya davet ediyor.

Milletvekilleri TürkmenÇolakoğlu ve Uçar, sosyal medya sayfalarından kitap okuyan resimleri ile Zonguldaklılara hitaben, 'Sevgili hemşehrilerim, bu akşam saat 19.00' da sizleri hep birlikte kitap okumaya davet ediyorum. Sartre'ın da dediği gibi "Okumadan geçirilmiş bir gün, yitirilmiş bir gündür.". Yitirilmemiş günlerimiz olması temennisiyle.#ZonguldakOkuyor' paylaşımında bulunuyor. 

Zonguldaklılarda vekillerin paylaşımların altına, 'Bizlere örnek oluyorsunuz' yorumu yapıyor. 

Özellikle torunu ile kitap okurken resmini paylaşan Polat Türkmen'in 'Ben her aksam torunumla kitap okuyorum' paylaşımı ise beğeni rekoru kırdı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.