Yakınlarına intihar edecem diyen şahıs otelde bulundu..

Kdz. Ereğli'de 31 yaşında Ç.Ö adlı şahıs Ereğli'de faaliyet gösteren bir AVM,den yakınlarını arayarak hayatına son vereceğini söylemesi üzerine, ailesi emniyete kayıp bildirimi yaptı. Ekiplerin hızlı çalışmaları neticesinde eşgali belirlenen Ç.Ö kısa sürede bulundu.

Asayiş Yayın: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 31.05.2021 19:09:50
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

31 yaşındaki bayan Ç.Ö adlı kadın AVM,den yakınlarını arayarak hayatını son vereceğini söyledi. S.Ö'nün yakınları emniyet memsuplarına durumumu bildirdi ve Ç.Ö'nün hayatından endişe ettiklerini söyledi.  Polis memurları eşgali alıanan Ç.Ö'yü bulmak için Kdz. Ereğli sahil bandı, Yalı Caddesi gibi bölgeler başta olmak üzere bir çok bölgede arama başlattı.

Kdz.Ereğli'de işten çıktığı halde evine dönmediği gerekçesiyle ailesi tarafından hakkında kayıp ilanı verilen ve canına kıyma ihtimali olabileceği ihbarı yapılan Ç.Ö (31) otel'e giriş yapınca polis tarafından otel'den alınarak ailesine teslim edildi..

Ailesi tarafından psikolojik sorunları olduğu söylenen Ç.Ö'nün otel görevlilerinden makas isteyerek, odasında saçlarını kestiği öğrenildi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.