Yangında bir kadın hayatını kaybetti.

Alaplı'da bir anne ve oğulun yaşadığı evde yangın çıktı. Anne öldü, oğul kurtuldu.

Gündem Yayın: 31 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2020 17:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Alaplı Yeni Siteler Mahallesinde bulunan 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 41 yaşındaki anne Altun Sever öldü, Evde bulunan 17 yaşındaki Eren Sever ise yaralı olarak kurtarıldı. 

 

Alaplılı 3 itfaiye eri hastanelik oldu

Alevlere canla başla müdahale eden itfaiye erleri kısa sürede evin içine kadar girerek alevleri söndürmeye çalıştı. Bu sırada M. K.., Ç.G ve T. Ö. isimli üç itfaiye eri, ailenin kaldığı dairede elektrik olmamasına rağmen kaçak akımdan etkilendi. Elektrik çarpan üç itfaiyeci, dumandan da etkilenince hastaneye kaldırıldı. İtfaiye erlerinin hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken tedavileri sürüyor.

Alt kattan üste elektrik hattı çekti

Altun Sever’in komşusu Gülay Şentürk, olayla ilgili şöyle dedi:
"Dükkandan benden gelirdi mum alırdı. Ben kendimi bildim bileli mum alır. Elektriği hiç yoktu. Elektrik istedi. Alt kattan yukarıya elektrik çekiyordu. Alt kattaki kadınla da kavga etmiş. Ben Altun yapma bir gün yanarsın yangın çıkartırsın demiştim. Olacağı buydu."

Yaklaşık 2 saatte konrol altına alınan yangının evde yakılan mumdan çıktığı iddia edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.