Yarın sırtı yere gelmeyen kazanacak Alaplı Simge ile coşacak

Alaplı Belediyesi tarafından bu yıl 30. düzenlenecek olan Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri programı belli oldu.25 Eylül 2021 Cumartesi günü Alaplı Güreş sahasında yapılacak Yağlı güreşlerin ardından akşam saat 20.00’da Sahil Park’ta Ünlü Pop Sanatçısı Simge Sağın konser verecek.

Gündem Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 20:59:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Güreş severlerin heyecanla beklediği organizasyonda, Kırkpınar son başpehlivanı Ali Gürbüz’ün yanı sıra, İsmail Balaban, Orhan Okulu, İsmail Koç, Fatih Atlı, Recep Kara, Şaban Yılmaz, Osman Aynur ve Mehmet Yeşil Yeşil’in de aralarında bulunduğu 60’tan fazla başpehlivan ile 700’ün üzerinde sporcu Alaplı Er Meydanında kol bağlayacak.

AKŞAM SAHİL PARK’TA SİMGE SAĞIN KONSERİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “30. düzenlenecek olan Alaplı Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin hemen ardından akşam saat 20.00’da Sahil Park’ta Ünlü Pop Sanatçısı Simge Sağın unutulmaz bir konser verecek. Pandemi, yangınlar ve seller nedeniyle ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Umuyorum ki özelikle pandemi sürecini en kısa sürede atlatırız. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın moral bulması en büyük temennimiz olacaktır. Etkinliklerimiz elbette bunlarla sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki yıl Yağlı Güreşlerimiz ve festivallerimiz devam edecek. Tüm halkımızı 25 Eylül 2021 saat 20.00’da Sahil Park’ta düzenlenecek olan Simge Sağın konserine davet ediyorum”, dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.