"Yaşanan bazı olaylar derinden üzmüştür..."

Dünya Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 13:02:47
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şehir dışı programı nedeniyle Belediye Başkanlığına Meclis Üyesi Yaşar Çevik, vekâlet ediyor.

Göreve başlayan Çevik, Belediye Başkanımız Nuri Tekin, şehir dışı programı nedeniyle Belediye Başkanlığına vekâlet ettiğini söyledi.

Hafta sonu Kilimli maçında bazı üzücü olayların yaşandığını belirten Çevik, “Hafta sonu Kilimli sahasında oynanan Kilimli Belediyespor – Alaplı Belediyespor maçında yaşanan bazı olaylar camiamızı derinden üzmüştür. Alaplı Belediyespor her zaman gerek sahada, gerekse saha dışında dostluk ve kardeşliğe her zaman büyük önem vermiş bir kulüptür. Kaybederken kazananı tebrik etmeyi, kazanırken de kaybedeni teselli etmeyi bilen sahada futbolun kazanmasını isteyen büyük bir spor kulübüdür. Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir. Bu sezon büyük taraftarımızın desteği ile şampiyon olacağımız inancım tamdır. Taraftarımız ile birlikte tüm şehir bu şampiyonluğa kenetlenmiştir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.