Yatırımcılardan Müftüoğlu'na ziyaret..

Müftüoğlu, 'Ereğli'yi Seviyoruz' başlığı ile duyurdu.

Ekonomi Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 18:23:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2019 seçimleri İYİ Parti Milletvekili adayı M. Batu Müftüoğlu, Ereğli OSB'de yatırım yapacağı planlanan COPA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler ve Alfa Polimer İnovasyon Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Çürüksulu'yu Kdz.Ereğli'de misafir etti.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte Ereğli OSB'deki 48 dönüm araziye yapılacak olan yatırım programıyla alakalı fikir alışverişi yapan yatırımcılar, arsa'nın tahsisi halinde yatırım programına başlayacaklarının altını çizdiler.

Konuyla ilgili M.Batu Müftüoğlu, 'Ereğli'yi Seviyoruz' başlığı ile duyurduğu açıklamada şunları söyledi: 

"Sayın Kaymakamımız, İsmail Çorumluoglu ve Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık, belediye başkan danışmanı Mustafa Çevik, Çok değerli İş insanı Osman Çürüksulu ve değerli dostum Ereglimize yatırım yapacak olan COPA A.Ş yonetim kurulu başkanı Mehmet Besler misafirim oldu. Hepinize güzel Ereğlimize yapmayı planladığınız bu güzel anlamlı, şehrimizin gelişimi için önemli bu yatırımı kazandırdığı için minnettarım." .............EREGLİYİ SEVİYORUZ........

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.