Yola dökülen mazot kazaya sebep oldu...

Teknoloji Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 20:11:45
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yola dökülen mazot kazalara neden oldu. Motosiklet sürücüsü yola dökülen mazottan dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Sahil bandından başlayan ve çarşı merkezine buradan da eski terminal kavşağından Devrek yol ayrımına kadar yola dökülen mazot sürücülere zor anlar yaşattı. Uzun araçtan döküldüğü iddia edilen mazottan dolayı bir motosiklet sürücüsü aracını kaydırarak kaza yaptı. Yolda sürüklenen ve ayağından yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yandan yola dökülen mazot nedeniyle sürücüler araçlarını durdurmakta zorlandı. Ereğli Belediyesi ekiplerinin Ömer Halis Demir bulvarından itibaren kumlama çalışması na başladığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.