Yolcu otobüsü devrildi çok sayıda yaralı var..

Kdz. Ereğli-Zonguldak Yolunda yolcu otobüsü devrildi, 16 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 15 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.01.2021 14:23:33
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak-Kdz. Ereğli yolunun Terzi Köyü mevkiinde, kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kontrolden çıkan biri şoför ve muavin olmak üzere 18 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü devrildi. Kazada biri bebek, 16 kişi yaralandı.

 

Zonguldak'tan Ereğli'ye gelen 34 GV 234 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza yerine Zonguldak ve Ereğli'den ambulanslar sevk edildi.

Yaralılar Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile BEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kar yağışından dolayı yolda kalan 2 tır, ambulansların olay yerine gelmesini geciktirken, uzun trafik kuyruğu oluştu.  Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.