Yüzlerce insanımızı toprağa verdik..

200’den fazla kardeşimizi toprağa verdik!

Gündem Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 22:01:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de virüsle mücadele çok titiz davranan, adeta kılı kırk yaran ve her türlü fedakarlığı yapan Kaymakam İsmail ÇorumluoğluKdz. Ereğli halkına salgınla ilgili uyarılarına devam ediyor.

200’den fazla kardeşimizi toprağa verdik!

Kaymakam İsmailiÇorumluoğlu, ''Burukluğumuz covid meselesi. Kdz. Ereğli’de hep bu konuya değindim ama hala daha istenen seviyede değiliz. 180 bin nüfusuolan ilçemizde 200’den fazla kardeşimizi toprağa verdik. Bunda bizim bir eksikliğimiz, hatamız var mı diye üzüntüsünü, sorumluluğunu yaşadık.

Esnafın, garsonun cebine para girmiyorsa 

1 yılda bu mücadeleyi hep birlikte vermemiz gerektiğini anladık. Nispeten iyileşme var ama lütfen kurallara dikkat edelim ve kurallara uyduğumuz son bayram olsun. Kurallara uyduğumuz sürece biz bu işi başaracağız. Esnafın, garsonun cebine para girmiyorsa hepimizin sorumluluğu olduğunu unutmayalım.

Filistin’de yaşananlar, içimizi burkuyor

Şu an yüreğimiz yanıyor. Mescid-i Aksa’da, Filistin’de yaşananlardan dolayı içimiz buruk. Oradaki kardeşlerimiz sıkıntı içerisinde. Bizim Türkiye olarak güçlü olmamız lazım. Çünkü dünyanın neresinde olursa olsun bir Müslüman varsa bize ihtiyacı var. Avrupaülkeleri aşıyı Müslüman ülkelere vermiyor. Dünyanın son noktasındaki kişi aşılanmadığı sürece bu iş tehlike olarak devam eder.' dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.