Zonguldak Ankara'daydı..

Ankara’da yapılan AK Parti 7'nci Olağan Büyük Kongresine, Zonguldak ve ilçelerinden giden binlerce AK Partili, burada Zonguldak Spor atkılarıyla şov yaptı.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 18:14:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

2023 seçimlerine yönelik bir manifesto ve yol haritası açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Üye kayıt sayımız 13,5 milyona ulaştı. Bırakın Türkiye'yi, dünyada böyle bir siyasi parti yok.

1 milyonu aşkın genç üyesiyle, 5 milyonu aşkın kadın üyesiyle, ana kademe üyesiyle dünyada bir başkası yok. Türkiye'de zaten yok. Artık önümüzde 2023 var. Bugün yapacağımız tüzük tadilatıyla 50 kişilik bir MKYK değil, şimdi 75 kişilik MKYK ile yola devam edeceğiz. 35 kişilik yedek tabir edilen kurulumuz asıl üyeler gibi çalışacak" dedi.

Şubat 2021 ayında tamamlanan il kongreleri sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 il kongresine bizzat katılım sağladı, diğer il kongrelerine ise canlı bağlantı yaptı. Kongre sürecinde, 973 ilçenin 715'i, 81 ilin ise 52 il başkanı yenilenirken, teşkilatlarda yüzde 70'lik bir değişim yaşandı.

Kongreye, eski bakanlar, eski ve yeni milletvekilleri, parti kurucuları, önceki dönem parti kurulları, eski MKYK ve MYK üyeleri de katıldı.

Salgın nedeniyle kısıtlı sayıda misafir davet edilen kongrede, 1560 delege oy kullandı. Kongreye özel bir şarkı ve 3 tanıtım filmi de yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.