Zonguldak'ta Coronadan kaç kişi pozitif kaç kişi öldü kaç kişi iyileşti.

Zonguldak ve ilçelerinde virüslü sayısı 728`e çıktı, 397 kişi iyileşti. 56 kişi de öldü!...

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 18:38:38
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ta Koronavirüs ile mücadelede vaka sayısı il genelinde 728’e çıktı.

İl genelinde 4 gündür virüsten kaynaklı ölüm yaşanmadı.

İl genelinde Koronavirüs kaynaklı 56 kişi hayatını kaybederken, sonucu  pozitif çıkmasının ardından tedavi sonrası sonucu negatife dönen ve şifa bulan hasta sayısı 397’ye yükseldi.

Bu arada Koronavirüs ile mücadelenin sürdüğü Kdz. Ereğli’de sonucu pozitif çıkıp iyileşen hasta sayısı 42’ye çıktı. İlçe genelinde görülen 89 vakanın 44’ü taburcu olurken, güncel vaka sayısı da 45’e düştü.

19 kişinin izole edildiği İlçede Koronavirüs şüphesi ile hastaneye başvurup sonucu beklenen hasta sayısının ise 3 olduğu öğrenildi.

Yoğun bakımda yatan pozitif hastanın olmadığı ilçede, bugüne kadar kayıtlara ölümü Covid-19  olarak geçen 4 kişi var ancak bu sayı,kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen ve şüpheli defnedilenlerle birlikte 6'ya çıkmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.