Zonguldak'ta durum iyiye gidiyor...

Zonguldak'ta koronavirüs Covid-19 salgını dolayısıyla kapanan Soğuksu giysi pazarı yeniden hizmete açıldı. Bilindiği üzere Zonguldak'ta hızlı bir yayılma ve nüfus oranına göre ölümlerin en yüksek olduğu il olmuştu. Covid salgınına karşı alınan önlemler iyi sonuçlarını göstermeye başladı ve uzun zamandır kapalı olan Soğuksu giysi pazarı yeniden halkın hizmetine açıldı.

Yaşam Yayın: 13 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 13.05.2020 22:38:02
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ta koronavirüs Covid-19 salgını dolayısıyla kapanan Soğuksu giysi pazarı yeniden hizmete açıldı.  Terakki Mahallesi üzerinde bulunan Giysi Pazarı uzun aradan sonra yeniden hizmete açıldı. Çirkin görüntüsü nedeniyle tepki çeken ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın talimatıyla yıkılan, zemini betonlanan pazar yeri açıldı. Alışverişe gelen vatandaşlar koronavirüs (covid-19) tedbirlerine kapsamında, kontrol noktalarında ateşleri ölçülerek pazar yerine alındı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.