Zonguldak'ta ekmek zammı durdu, sıra Kdz. Ereğli'de!...

Zonguldak'ta ekmeğe yapılan zammın yürütmesi, yerel mahkemece durduruldu.Kdz. Ereğli'de de komisyon kurularak ekmek zammnıa itiraz edildi.

Gündem Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 20:01:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmazyüzde 30 oranındaki ekmek zammının durdurulması için odaların aldığı karara itiraz etmişti. Bunun üzerine toplanan komisyon da ilk karara uyunca bu kez Vali Tutulmaz mahkemeye itirazda bulunmuştu.

Zonguldak'ta ekmek yine 1.5 liradan satılacak

Zonguldak 1. Asliye Mahkemesi, valiliğin itirazını yerinde görerek zamlı ekmek satışının yürütmesini durdurdu. EkmekZonguldak ili sınırları içinde, yeni bir karar alınıncaya kadar 1,5 liradan satılmaya devam edilecek.

Kdz. Ereğli'de de ekmeğe yapılan zamma itiraz!

Kdz. Ereğli'de de ekmeğe yapılan yüzde 30 oranında zamla ilgili İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başkanlığında bir komisyon kurularak zam kararına itiraz edildiği öğrenildi. Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Komisyonunun kararı red edilirse, yerel mahmeye başvurması bekleniyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.