Zonguldak'tan kalkmıştı. Otobüs kazası.. Çok sayıda ölü var..

Zonguldak’tan yola çıkan ve Balıkesir-Edremit istikametine doğru seyir halinde olan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi ise yaralandı.Kaza Balıkesir OSB Çevre Yolunda meydana geldi Yaralılar kaza yerine ulaşan ekipler tarafından bölgedeki 5 hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Asayiş Yayın: 08 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 08.08.2021 12:18:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Balıkesir Valiliği’nin kazayla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: “08.08.2021 Pazar günü saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında maalesef 11 vatandaşımız kaza mahalinde, 3 vatandaşımız hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetmiş, 18 vatandaşımız ise yaralanmıştır. 112 acil müdahale ekiplerimiz ve trafik birimlerimiz kaza mahalline çok kısa sürede ulaşarak yaralı vatandaşlarımızın tamamının Balıkesir’de bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edilmesini sağlamış olup tedavileri devam etmektedir.”

 

 

Bölgeden daha sonra gelen resmi olmayan habere göre ise ölü sayısının 15'e yükseldiği yaralı sayısının 17 olduğu bildirildi.

2 ŞOFÖR HAYATINI KAYBETTİ.

Balıkesir sınırlarında Organize Sanayi Bölgesi çevre yolunda Edremit istikametine seyir halinde iken Kerem Başol yönetimindeki 41 EF 283 plakalı yolcu otobüsü, yoldan çıkarak takla atması sonucu devrildi. 14 kişinin hayatını kaybettiği, 18 kişinin yaralandığı kazada şoför Kerem Başol ile ikinci sürücü Cengiz Umut hayatını kaybetti. Otobüste toplam 32 kişinin olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

Haber: Mynet.com Resim: milliyet güncelses gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.