Zonguldaka büyük yatırımlar yapılıyor.

Devlet, Zonguldak'a büyük yatırım yapıyor. Yatımlar içinde dere ıslahları, büyük sahil projesi, sahil camisi bulunuyor.

Ekonomi Yayın: 19 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.07.2020 21:58:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat TürkmenHamdi Uçar ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Sahil-Liman Projesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Milletvekili Hamdi Uçar'da, DSİ Dere Islah Projesi’nin ilk etap çalışmalarının yer aldığı Çaydamar Deresi’nden başlayan çalışmaları inceledi. 

Başkan Alan, 'Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda, modern şehircilik anlayışını sergileyeceğimiz çalışmalarımız ile daha yaşanılabilir bir Zonguldak için büyük gayret gösteriyoruz.' dedi. 

Öte yandan Başkan Alan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile birlikte yapımı devam eden Sahil-Liman Proje şantiye alanı ile şehirde yapımı devam eden Merkez Camii inşaat alanı şantiye bölgesinde yerinde incelemelerde bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.