Demirtaş'tan HAYIRLI OLSUN ziyareti...

Asayiş Yayın: 31 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.01.2019 00:57:30
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile birlikte partisinin belediye başkan adayı Halil Posbıyık’ı ofisinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Başkanı Sevdekar Aras, önceki dönem ilçe başkanı Hayrettin Kartal, önceki dönem milletvekili adayı Sinan Durdu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Halil Posbıyık’ı ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Demirtaş’ın hayırlı olsun dileklerini ilettiği ve seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Halil Posbıyık ile birlikte seçimleri kazanacaklarına emin olduklarını, zamanın birlik zamanı olduğunu, aynı zamanda İYİ Parti ile seçimlerde ittifak yapacaklarını ifade ettiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Halil Posbıyık ise konuşmasında Halkın adayı olduğunu ve Ereğli’yi yine eski günlerine kavuşacağını kaydettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.