CHP olmadı… DSP, O da olmazsa!...

Asayiş Yayın: 31 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.01.2019 19:40:20
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayı olan Buket Müftüoğlu’nun Ereğli Belediyesi başkan adaylığı için Demokratik Sol Parti’den (DSP) aday olacağı iddia edildi.

DSP Ereğli’de mahalli idareler seçimlere girmeye hatta ve hatta aday çıkarmaya kararlı… DSP’den Ereğli belediye başkan adaylığı için; CHP’de ciddiye alınmayan Buket Müftüoğlu’nun ismi organize şekilde DSP adayı olarak sokağa algı olarak yansıtılıyor.  Önümüzdeki günlerde Müftüoğlu DSP’nin adayı olarak servis edileceği iddia ediliyor.

DSP’YE ‘BUKET’ TİRAJ KAZANDIRMAZ!

Geçmiş dönemlerde CHP Parti Meclisi üyesi olan Müftüoğlu, partisinden her seçim döneminde Milletvekilliği başta olmak üzere belediye başkanlığına aday adayı olma yolundaki başarısızlığı göze çarparken, Partisi tarafından ciddiye alınmadığını iddia edilen Müftüoğlu’nun 2019 yerel seçimleri öncesi DSP’ye ‘yeşil ışık yaktığı iddia ediliyor.

Buket Müftüoğlu'nun DSP'den de aday olamazsa hangi partiden aday olacağı merakla bekleniyor...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.