Tersane ziyaretleri devam ediyor…

Eğitim Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 23:32:41
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Ulaştırma ve Al Yapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki tersanelerde incelemelerde bulundu.

Özpak, beraberinde Tersaneler ve Kıyı Yapıları Daire Başkanı Salih Tan ile birlikte geldiği ilçede, tersane sahipleri ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Tersaneler bölgesi, sorunları ve talepleri ile ilgili tersane sahiplerinden bilgi alan Özpak, hazırlayacağı raporu bakanlığa sunacak.

Özpak’ın ziyaretinde, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ustaoğlu Gemi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kâmil Ustaoğlu da hazır bulundu.

Geçtiğimiz günlerde de Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, tersane sahiplerinin daveti üzerine gelerek incelemelerde bulunmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.