Başol, parke işini neden sallıyorsun?
AK Partili Belde Belediye Başkanı Başol, AK Partili İlçe Başkanı Bozkurt'un yolunu neden parke yapmıyor!...

Avukat Saffet Bozkurt'un 2012 yılında kendi mahallesi olan Ormanlı Beldesi Seyit Ahmetli Sokak'taki yaptırmış olduğu 8 kilometrelik parke çalışması, AK Parti Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol tarafından yenisi yapılmak üzere söktürüldü.
Saffet Bozkurt o zamanlar AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı değildi ama şu an başkan ve hala yolu yapılmadı. Başkan Bayram Başol, eski parkeleri söktürdü ve belde merkezindeki cadde ve sokaklara 250 bin liralık yeni renkli parke döşetti.
Ormanlı'da yaşayan partili partisiz herkez Başkan Bozkurt'un cebinden parasını verdiği bu parkelerin söküldükten sonra neden yapılmadığını sorarken, gecikmesinin nedenini de merak ediyor.
Saffet Bozkurt'un mahallesindeki yolun, araç giremeyecek kadar kötü olması, aradan da uzun bir zaman geçmesine rağmen o yolda neden herhangi çalışma yok!
İşte Bayram Başol'un bu işi sallamasının nedeni Ormalılılarca sorulmaya başlandı.