BATİYAC 35 gazeteci için toplanıyor..

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti yönetim kurulu, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneğinden anti demokratik yollarla ‘gizlice’ üyelikleri düşürülen 35 gazeteciyi cemiyet binasında toplantıya çağırdı.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 22.04.2022 00:23:27
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Cemiyet Yönetimi adına açıklama yapan Başkan Sina Çıladır; “Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve yönetiminin hiçbir uyarı ve tebligat yapmadan, anti demokratik bir şekilde, koltuk sevdası uğruna 35 gazeteci arkadaşın ihraç etmesinin deşifre olması skandalı sonrası artık radikal kararlar almanın zamanı gelmiştir. Bu kararları mağdur olan tüm arkadaşlarla birlikte alacağız. Bu korkakça davranışın elbette bir cevabı olacaktır”, dedi.

Çıladır ayrıca toplantılarda çıkan kararların ve bundan sonraki tüm sürecin kamuoyu ile paylaşılacağının altını çizdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.