Cafe ve Restoranları tek tek gezdi!..

Ekonomi Yayın: 15 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 15.02.2019 14:07:58
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Cafe ve Restoranları tek tek gezerek 5 bin karanfil dağıttı.

AK Parti seçim koordinasyon merkezinden gelen haber metni şu şekilde; AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle ilçedeki kafe ve restoran gibi eğlence merkezlerini tek tek gezdi.

Eşi Feyzan Hanım ve bazı partililer ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar yağmur-soğuk demeden Cafe ve restoranların tamamına tek tek giren Erol Şahin, eşi veya sevgilisiyle birlikte olan tüm Ereğlililerin Sevgililer Gününü kutladı.

14 Şubat’ta 5 bin adet çiçek dağıtan Erol Şahin’in yağmur ve soğuğa rağmen gecenin geç saatlerine kadar gösterdiği performans vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

Erol Şahin girdiği her restoran ve kafe de vatandaşların ilgisi ile karşılandı. Birçok kafe ve restoranda da vatandaşın çay-kahve ikramını kırmayan Feyzan-Erol Şahin çifti, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.