Cami yapılırsa, Kdz. Ereğli'nin çehresi değişir..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak'a Cumhurbaşkanı ve Çevre Şehircilik Bakanlığı katkılarıyla yapılan caminin, benzerinin Kdz.Ereğli'ye yapılması halinde ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.09.2021 22:05:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Hamdi UçarAK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Kaynaşma Ve Dayanışma Kahvaltısında yaptığı konuşmada, Erdemir'den Ereğli'ye yapılacak camiye ve Kdz. Ereğli Belediyesi'ne kadar birçok konuya değinerek, şu ifadelere yer verdi; 

Milletvekili Hamdi UçarAK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Kaynaşma Ve Dayanışma Kahvaltısında yaptığı konuşmada, Erdemir'den Ereğli'ye yapılacak camiye ve Kdz. Ereğli Belediyesi'ne kadar birçok konuya değinerek, şu ifadelere yer verdi; 

'Kdz. Ereğli bizim için çok önemli bir bölge. Kdz. Ereğli'yi yöneten bazı  yöneticiler şimdiye kadar bir sahil projesiyle 20 yıllarını geçirmişler. 

Ereğli'ye süreki gelip gidiyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin değeri olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın büyümesi ve gelişmesi sağlamak lazım. Buna yerel yönetici ve sivil toplum örgütlerinin de destek ve katkı vererek yeni yatırımlar yapmasını sağlaması lazım. Kavga ederek, bağırarak, çağırarak siz bölgenize, kendinize, ailenize hizmet edemezsiniz.

Bütün milletvekillerimizle biraraya gelip, 'Kdz. Ereğli'ye bir proje kazandıralım' diyoruz. Zonguldak'ta Cumhurbaşkanımızın ve Çevre Şehircilik Bakanılığımız katkısıyla bu proje yapıldı. Sadece ibadet amaçlı değil turizm amaçı da kulanıyorsunuz. Bütün gelişmiş ülkelere gidin. Meydanlarında kiliseleri, sinogogları vardır. Sanki insanlar oaralara gidip, ayin mi yapıyorlar?

Ayasofya'ya dışarıdan gelenler, turist olarak gezmeye geliyor. Kdz. Ereğli'nin merkezine böyle bir proje kazandırılsaydı, Ereğli'nin çehresi değişir miydi değişmezmiydi. 

Bizim daha sıkı durmamız ve daha güçlü olmak lazım. Aramızda, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri var. Kdz. Ereğli'ye, Zonguldak'a sahip çıkmak istiyorsanız, yapılan yatırımlara destek verin, katkıda bulunun, yanında olun.

 Biz buradayız, hep birlikteyiz, yanınızdayız ve arkanızdayız. Ekonomik krizlere rağmen Zonguldak'a güzel şeyler yapıldı.'

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.