Ereğli Lisesi Türkiye Finalinde..

Kdz. Ereğli Lisesi Genç Kız Futsal Takımı namağlup zirveye koşuyor.

Yayın: 20 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 20.03.2022 12:25:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

ÖNCE KARABÜK SONRA SAMSUN’DA RAKİP TANIMADILAR

İlk olarak Kdz. Ereğli ve Zonguldak  1.si olan takım elde ettiği bu başarı ile Karabük' te yapılan grup elemelerine katıldı. Grupta Zonguldak' ı temsilen İstanbul, Bartın ve Kastamonu takımlarını eleyerek  grup 1.si çıkan futsal takımı,  16-20 Mart tarihleri arasında Samsun 'da yapılan Türkiye Yarı Finalinde Samsun' da Amasya, Sinop ve Sakarya takımlarını da bir bir yenenerek grup 1.si olarak ilk 16'ya kaldı. 

 

 

TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANDILAR

Bugün Muğla Spor Lisesi ile ilk 8 için sahaya çıkan Genç Kız Futsal Takımı bu maçı da 4-1 kazandı. Böylece Kdz. Ereğli’nin yıldızlaşan takımı hem Türkiye'nin ilk 8 takımı arasına girdi hem de muhtemelen Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye Finalinde oynamaya hak kazandı.

 

 

Ereğli Lisesi Genç Kız Futsal Takımı’nın Teknik Ekibi ve oyuncu kadrosu şu şekilde:

Erkan Kılıçarslan, Teknik Direktör, Antrenör, Beden Eğitimi Öğretmeni

Ogün Sinan, Isınma Soğuma, Antrenör, Beden Eğitimi Öğretmeni,

Hakan Topal, Kaleci Antrenörü, Motivasyon, Beden Eğitimi Öğretmeni

 

 

Oyuncular:

Şeyma Durmuş, Ayza Nazar Adalı, Esmanur Teke, Sena Kocabaşoğlu, Busenur İnce, Damla Kılıçarslan, Yağmur Atalay, Nazmiye Arslan, Eda Sorhan, Tuaanna Cihangir, Selcan Kolsuz, Selin Sümeyye Kurt.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.