Fazlı Erdoğan'dan, Rakiplerini Rahatlatan Açıklama!...
Fazlı Erdoğan'dan, Rakiplerini Rahatlatan Açıklama!...

AK Parti 22.ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, bölge basınında çıkan 'Milletvekili adayı olacak' haberlerine açıklık getirdi.
Ben Yeteri Kadar Milletvekilliği Yaptım
Fazlı Erdoğan, konuyla ilgili bir açıklama yaparak; "Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına aday olmayı düşünüyorum" dedi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına Talibim
Fazlı Erdoğan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Ben yeteri kadar milletvekilliği yaptım.Yeniden milletvekili adayı olmayı düşünmüyorum. Ereğli Belediye Başkanlığına talibim. Elbette karar partimizin yetkili kurullarınca verilecektir."
AK Parti Genel Merkezinde Siyasi Kulis
Öte yandan Fazlı Erdoğan'ın bu açıklaması, AK Parti'den Zonguldak Milletvekili adayı olmayı düşünenlerin yüreğine su serpsede, siyasi kılislerde Fazlı Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezinde milletveilliği adaylığı için bazı görüşmeler yaptığı ve çalışmalar yürütüğü konuşuluyor.