İşte Ereğli'de COVİD-19 son rakamları...
Ereğli'de bugüne kadar Koronavirüs testi Pozitif çıkanların sayısı 83'e yükseldi. İlçede son olarak 14 gün önce vaka sayısı 58 olarak açıklanmıştı.
Gündem
Yayın: 03 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 03.05.2020 20:26:05
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.

Kdz.Ereğli ilçesinde bugüne kadar Coronavirüs testi Pozitif çıkan 42 kişinin taburcu edildiği öğrenilirken testleri pozitif çıkan ve evde izole eden hasta sayısının 19, numune alınarak sonuç bekleyen hasta sayısının ise 14 olduğu öğrenildi.
POZİTİF VAKA SAYISI 83
Yoğun bakımda yatan Pozitif hasta olmadığı ilçede bugüne kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği, bunun yanı sıra kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçen ve şüpheli defnedilenlerle birlikte bu sayı 6 oldu.
ZONGULDAK GENELİ SON DURUM
Koronavirüs ile mücadelede vaka sayısı Zonguldak genelinde 714'e ulaştı.
3 Mayıs itibariyle toplam ölüm sayısı 56 olurken, hastalığı yenerek şifa bulanların sayısı ise 333 olarak kayıtlara geçti.
Yorumlar (0)