Kızılay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günlerini kutladı

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Genç Kızılay gönüllüleriyle Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Yaşam Özel Eğitim Merkezi, İsmet İnönü İlk ve Ortaokulu’ndaki özel çocuklarla bir araya gelerek, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günlerini kutladı.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 02.04.2022 13:55:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Genç Kızılay gönüllüleriyle 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Yaşam Özel Eğitim Merkezi, İsmet İnönü İlk ve Ortaokul’nda özel çocuklara hediye dağıttılar.

Başkan Kürşat YağızKızılay olarak toplumun her kesimine el uzattıklarını belirterek, özel çocuklarla ilgili etkinliklerin ilkini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiklerini, bundan sonrada devam ettireceklerini söyledi.

Yaptıkları etkinliklerde özel çocukların ve ailelerinin mutluluğunun tarif edilemeyecek kadar güzel olduğunu ve bu durumun kendilerini de sevindirdiğini anlatan Başkan Kürşat YağızGenç Kızılay gönüllülerine teşekkür etti.

Başkan Kürşat Yağız etkinlik sonunda özel çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Yaşam Özel Eğitim Merkezi, İsmet İnönü İlk ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri de Başkan Kürşat Yağız ile Genç Kızılay ailesine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.