MHP heyetinden Demirtaş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Asayiş Yayın: 05 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2019 17:41:07
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberindeki heyet ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den yeniden belediye başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Beldelerden sorumlu başkan yardımcısı ve Gülüç belde başkanı Hacıbey Tanık, NHP Gülüç belediye başkan adayı Atilla Tarık Semiz ve partinin belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den yeniden belediye başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonra Gülüç için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.