Posbıyık ziyaretlerini sürdürüyor...

Asayiş Yayın: 07 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2019 14:18:31
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 7 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Orhanlar Mahallesi ve Yenimahalle’de bulunan seçim ofislerinin açılışını yaptı.

Ereğli’de motivasyon bozukluğu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan ve ‘31 meclis üyesiyle and içerek gecemizi gündüzümüze katıp Ereğli’nin üzerindeki karabulutları dağıtacağız’ diyen CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık sözlerine şu şekilde devam etti;

‘’Çok iyi niyetlerle yola çıktık. Ereğli’nin kötüye doğru gittiğini gördüğümüz için yeniden aday olduk. Ereğli maalesef sıkıntılı bir döneme girdi. Bir atılım yapalım dedik ve Ereğli’ye olan sevdamız, özellikle Ereğli Halkının şahsıma gösterdiği iyi niyet ve beni onurlandırarak 4 dönem belediye başkanı seçmişlerdir. Hayatımın en güzel günlerini yaşadım, bu çok önemli, bize verilen bir değerdir. Ereğli için hizmet etmeye geldim. Ereğli’de motivasyon bozukluğu moral bozukluğu var.

31 meclis üyesiyle and içtik gecemizi gündüzümüze katıp Ereğli’mizin üzerinde ki karabulutları dağıtacağız diye. Gençlerimizin hepsi dışarıda. Biz çok iddialıyız işsiz sayısını azaltacağız, samimi duygularımla bunu söylüyorum. Çok önemli projelerimizi var. Kitaplarımız çıktığı zaman size tek tek anlatacağız. Festivaller için beni çok üzdüler. Ben esnaftan para alıyormuşum. Ben esnaftan ne parası alacağım. Festival trilyonlarca lira para tutuyor hatır için yapılan bir iş. Siz hiç Tarkan’ın hiçbir festivale gittiğini gördünüz mü? Tarkan şu an beni takip ediyor kazanacak mı diye. Herkes yapamaz bu işi. Festival sadece eğlenmek için değildir.

Festivalde buraya İran’dan, Azerbaycan’dan, Tekirdağ’dan, Antalya’dan, Karadeniz’den insanlar geliyor, çay içiyor, çorba içiyor, balık yiyor, bu memlekete para bırakıyor. Gözlemeciler geldi dediler ki ‘bu turlar gelmiyor artık gözleme satamıyoruz’. Herkes köşesine çekildi, herkesin morali bozuk vaziyette. Hamsi festivalini de yapacağız, yağlı direk festivalini de yapacağız, Gençler için bide dünyanın en büyük cazcılarını getiriyoruz caz festivali yapacağız. Ereğli’de sürekli bir sosyal hareket olacak. Aş evi kuruyorum aşçılarımı alıyorum ihtiyaç sahiplerine yıl boyu devam edecek aşlar taşınacak.’’

Seçim ofislerini kalabalık bir toplulukla açan CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ‘En büyük Başkan bizim Başkan’ tezahüratlarıyla seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

SPOR KLÜBÜNE ZİYARET

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ereğli’nin en köklü amatör spor kulüplerinden Yenimahalle spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Yenimahalle spor Kulübü Başkanı Adnan Manaş ve Kulüp üyeleri CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ı kulüplerinde görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

‘Öncelikle çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar dileriz. Allah tamamına erdirir inşallah’ diyerek kulüpleri hakkında bilgiler veren Yenimahalle spor Kulübü Başkanı Adnan Manaş, ‘Camiamız 1966’dan bu yana Kdz. Ereğli’de bir sürü sportif başarılara imza atmıştır. 2018-2019 yıllarında da süper amatör kümede 11 puan farkla namağlup lider olarak bitirmiş, bir dahaki senede inşallah süper amatör kümede de mücadele edecektir’ şeklinde konuşmasını tamamladı.

Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Yenimahalle Spor Kulübü’nün yıllara dayanan, birlik ve beraberliklerini bozmayan, sıkıntılı dönemlerinde bile yine de kulübü devam ettiren dostluğa dayalı bir kuruluş olduğunu söyledi.

Posbıyık, konuşmasını şöyle sürdürdü;

‘Burada çok insanlar görev yaptı, ben de zaman zaman bende plaket törenlerine katıldım. Yenimahalle’de bana göre kültürdür. Birçok kulüpler var ama Yenimahalle daha başka benim nazarımda. Ereğli’ye yeniden belediye başkan adayı oldum. Aslında son seçimi kaybedince çekilmeye karar verdik ancak Ereğli’de geçen 5 yıl zarfında çok büyük sıkıntılar olduğunu gördük. Ereğli’nin üzerinde adeta ölü toprağı serili. Türkiye’de evet ekonomik bir sıkıntı var ama Ereğli’de motivasyon bozukluğu, bir moral bozukluğu da var. Sahilde, pazaryerinde kimse yok, Ereğli sessizliğe bürünmüş. Bu ortamı değiştirelim dedik. O nedenle yeniden Belediye Başkanlığına adayı oldum. Tabiki Belediye Başkanlığı zor zanaat. Bu mesleği icra etmek zor olduğu gibi, şuanda Belediyenin durumu da pek iyi değil. O düzeni yeniden kurmak hakikaten zor bir iş. 31 Belediye Meclis Üyesi seçtik, onlarla beraber ant içtik Ereğli’yi en kısa sürede ayağa kaldırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğimize dair. Kararlıyız, kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.’

EREĞLİ’YE STADYUM…

Konuşmasının son bölümüne doğru spor camiasını ilgilendiren projelerinden de bahseden Posbıyık, ‘…Amatör spor kulüplerine hiç yardım gitmediği kanaatindeyiz. O bakımdan eskiden yaptığım gibi Belediye Meclis kararlarıyla amatör spor kulüplerine yardım edeceğiz. Belen’de Devlet Hastahanesi’nin olduğu bölgede 24 bin m2 yer kaldı 18 maddeden. Stadyumu oraya yapacağız. Spor kulüplerine de, Amatör spor kulüplerine de yardımlarımızı üst seviyede sürdüreceğiz’ şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları Yenimahalle spor Kulübü Başkanı Adnan Manaş ve Kulüp üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kulüpten ayrıldılar.

DUYAN ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE ZİYARET 

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi Şok Market Arkasında bulunan DUYAN Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Şirketlerine bağlı merkezlerin faaliyetleri ve amaçlarıyla ilgili olarak Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a bilgiler veren İlkadımlar Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasan Eroğlu, ‘Biz her konuda varız ve hazırız. Engellilik konusunda, yaşlılık alanında, proje üretimi anlamında da ben sizin yanınızdayım. Yani amaç bu memleketteki insanlara hizmet edebilmek’ dedi.

Halil Posbıyık’ta, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde seçilmesi halinde engellilere, yaşlılara ve özel çocuklara her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık ile birlikte DUYAN Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim ve öğretim gören öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilendiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.