Sınırlarda Müsilaj Görülmedi!....
Kdz.Ereğli, Sınırlarında Müsilaj Görülmedi!....

Karadeniz'e kıyı şehirlerinden biri olan Karadeniz Ereğli'nin de deniz salyası olarak bilinen müsilaj tehlikesine maruz kalma ihtimaline karşı İlçe Kaymakamından rahatlatan bir açıklama geldi.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, son günlerde Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj sorununun ilçe sınırları dahilinde görülmediğini belirtti.
Çevre haftası etkinliğinde müsilaj konusuna da dikkat çeken Kaymakam İsmail Çorumluoğlu “Özellikle Marmara Denizi’ndeki müsilaj hadisesinden sonra çevreye duyarlılık bir kat daha arttı. Şu anda Marmara Denizi’ni istila etmiş olan müsilaj ümit ediyorum ki Karadeniz’e ve Ege Denizi’ne inmez.
Şu ana kadar Karadeniz Ereğli sınırlarında biz müsilaj görmedik. Duyarlılığımız devam ediyor. İnşallah bu bölgede görmeyiz.' diye konüştu.