Türk Metal Sendikası Merhum Pevrul KAVLAK’a Mevlid-i Şerif okutacak..

Türk Metal Sendikası Onursal Başkanı ölümünün 1. yılında sendika yönetimi ve üyeleri onu rahmet ve minnetle anmak üzere Merhum Pevrul KAVLAK’a Mevlid-i Şerif okutacak..

Gündem Yayın: 22 Şubat 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2025 13:56:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News
Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Altan Kalfa sosyal medya hesabı üzerinden tüm üyelerini ve Ereğli Halkı'nı şu ifadeleri vererek davet etti;
Onursal Genel Başkanımız Merhum Pevrul KAVLAK’ın aramızdan ayrılışının 1. yılında, onu rahmetle ve minnetle anmak üzere düzenlenecek Mevlid-i Şerif’e sizleri davet etmekten şeref duyarız.
Bu anlamlı günde, 24 Şubat Pazartesi akşam namazına müteakip Erdemir Camii’nde buluşarak, Merhum Pevrul KAVLAK’ın aziz hatırasını yâd edeceğiz. Birlikte dualar edeceğimiz, güzel anılarını ve bizlere bıraktığı değerli mirası hatırlayacağımız bu özel etkinliğe katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
O’nun fedakârlıkları, ilkeleri ve hizmetleri, gönüllerimizde her daim yaşayacaktır.
Bu vesileyle, Mevlid-i Şerif’e tüm üyelerimiz ve halkımız davetlidir.
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.