Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Arslan Keleş, yönetim kurulu başkanı yardımcısı Serdar Bakkaloğlu ve yönetim kurulu üyesi Cem Gül, Ereğli Gemi A.Ş tarafından organize edilen ‘Tunus Projesi Saç Kesim Töreni’ tanıtım programına katıldı

Yayın: 02 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2024 15:24:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Başkan Keleş, sektörünün öncü firmalarından, ülkenin ve Ereğli’nin dünya ile rekabet eden markası konumundaki Ereğli Gemi A.Ş yetkililerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Başkan Keleş: “Ereğli Gemi gururumuz olmaya devam ediyor. Kdz.Ereğli’nin adını yurtdışında başarıyla temsil ediyor. Hem yaptığı işlerle hemde bölgemize sağladığı katma değer ve 1.500’ü aşkın istihdamı ile medarı iftarımız oluyor. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum”, dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.