9 yaşındaki öğrenciden örnek davranış.

Engellilere Farkındalık Projesi ve Etwinning kapsamında yürütülen Erdemir İlkokulu'nun da dahil olduğu "ÜMİTVAR PROJESİ" kapsamında 3-A sınıfı öğrencisi Poyraz Yılmaz 80 yaşında olan engelli bir bireye tekerlekli sandalye hediye etti.

Gündem Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 13:35:58
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

 

Daha önce de engelli bireylerin  sorunlarını ortaya koyabilmek, farkındalık yaratmak, onları anlayabilmek ve sorunlarına çözüm yolu bulabilmek adına başlatılan Erdemir İlkokulu öğrencilerinin de dahil olduğu "ÜMİTVAR PROJESİ" kapsamında harekete geçen okul öğrencileri, biriktirdikleri paralarını birleştirerek 10 adet tekerlekli sandalye almış, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Müge Anlı Tatlı Sert Programına göndermişlerdi. Sınıf Öğretmeni ve proje sorumlularından Yeşim Çiftçi "ÜMİTVAR PROJESİ" ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.