Altan Akçakese’nin yeğeni İpek Akçakese evlendi.

Karadeniz Ereğli basını'nın önde gelen isimlerinden duayen gazeteci Altan Akçakese’nin yeğeni İpek Akçakese, 29 Haziran Cumartesi akşamı düzenlenen muhteşem düğünde Emre Tacar ile dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 30.06.2024 15:18:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İpek & Emre Tacar Çiftine Mutluluklar Diliyoruz.

Karadeniz Ereğli basınının önemli isimlerinden duayen gazeteci Altan Akçakese’nin yeğeni İpek Akçakese, 29 Haziran Cumartesi akşamı düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
 

Huawei firmasında çalışan mühendis İpek Akçakese ile meslektaşı Emre Tacar’ın düğünleri Eski Bağlık Düğün Salonu’nda yapıldı.

Akçakese ailesinin gözbebeği torun İpek Akçakese görkemli bir törenle muradına erdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünlerinde yaşadıkları mutluluk genç çiftin gözlerine yansımıştı. 

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü yönetiminin önemli isimlerinden Başkan Yardımcısı Sevim Akçakese ve Erdemir emeklisi Ayhan Akçakese’nin kızları, TTK Kandilli Müessesesi’nin unutulmaz isimlerinden merhum Burhan Akçakese’nin torunuolan İpek Akçakese’nin düğününe, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun yanı sıraİlçe Sekreteri Resmiye Koçak ve çok sayıda örgüt yöneticisi ile üyeler de evliliğe adım attıkları bu mutlu gecelerinde genç çiftleri yalnız bırakmayarak davete katılım sağladılar. 

Gazete Türk ailesi olarak genç çiftimize mutluluklar diliyoruz
 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.