Ankara’da TUSAŞ’a Terör Saldırısı: Şehit ve Yaralılarımız Var!

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde hareketli dakikalar yaşandı.

Dünya Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 18:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 TUSAŞ’ın yerleşkesine terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımızın bulunduğunu açıkladı.

Olayın hemen ardından bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. TUSAŞ tesislerinde güvenlik önlemleri artırılırken, çalışanlar güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kadın, diğerinin ise erkek olduğu öğrenildi. Olay anı kameralara yansıdı ve görüntülerde çatışma anları yer aldı.

Yetkililer, olayın gelişmelerini takip ettiklerini ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti. Tüm vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla geniş kapsamlı önlemler alındığı vurgulandı. Tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz.

FOTOĞRAF: Yenisakarya.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.