Ankara'da TUSAŞ'a Terör Saldırısı: Şehitlerimiz Var!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde bu sabah patlama ve silah sesleri duyuldu. Patlamanın ardından, çevredeki güvenlik güçleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.

Dünya Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Gelen ilk bilgilere göre, saldırıda çok sayıda şehit ve yaralı olduğu bildiriliyor. Olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, terör saldırısının hedefinin TUSAŞ olduğunu doğruladı. Bakanlık yetkilileri, güvenlik güçlerinin olay yerindeki durumu kontrol altına almak için çalışmalara devam ettiğini belirtti.

Patlama sonrası bölgeyi saran güvenlik önlemleri arttırıldı. Sağlık ekipleri, yaralıları hastanelere taşımak için seferber oldu. Bakanlık, vatandaşların panik yapmamalarını ve bölgeden uzak durmalarını tavsiye etti.

Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi. Tüm ülke genelinde terörle mücadele ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

Bu olay, Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı verilen mücadelenin önemini bir kez daha ortaya koydu. Tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.