Aşılama Ereğli'de yüzde 61'e ulaştı..

Kdz. Ereğli'de aşılama oranı yüzde 61

Gündem Yayın: 05 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.03.2021 16:04:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

176 bin 642 kişinin yaşadığı Kdz. Ereğli'de salgından dolayı 2019 yılından bu yana 208 kişi vefat etti. Salgınla mücadelede aşı çok önemli. Aşıyı da devlet vatandaşına ücretsiz yapıyor. 

Kdz. Ereğli'de günlük vaka sayıları ise ortalama 25-30 arasında değişirken, ilçede mutantlı virüs sayısı da 30'a dayandı.

Salgın hastalıkla mücadelede diğer kaymakamlardan farklı örnek bir çalışma sergileyen Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, bizzat denetimlere çıkıyor ve virüsün yayılmamasıiçin adeta çırpınıyor.

 

 

Kaymakam Çorumluoğlu, basında ve sosyal medyada bazen vatandaşa attığı fırça ve maske fırlatmasıyla gündeme gelse de, ilçede Koronavirüsten yaşanan her bir vefatta kendi ailesinden birini kaybetmiş gibi üzülüyor.

Sisteme göre 25 bin 800 kişinin Covid- 19aşısı olması gereken Kdz. Ereğli’de, bugüne kadar yüzde 61 oranında bir aşılama var.

'Bu rakam oldukça düşük' diyen Kaymakam Çorumluoğlu, “Aşı bu işte ki en önemli kozumuz. Ben ayın 12’sinde 2. aşımı olacağım.

Kdz. Ereğli’de günlük bin 200 kişiye aşı yapabilecek kapasitemiz var. Gün geçirmeden aşı olun. Gelemeyecek olanlara evinde aşı yapılıyor. Tereddüt edecek birşey yok.” diyor.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.