Banka görevlileri dolandırıcılığı son anda engelledi..

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaş, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcının hesabına para aktarmaya çalışan bir kişi banka çalışanının olayı anlaması üzerine son anda dolandırılmaktan kurtuldu.

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 12:17:01
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

 

Kdz.Ereğli  merkezinde bulunan Garanti Bankası'ında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre; kendini polis olarak tanıtan bir kişi, ismi öğrenilemeyen bir vatandaştan hesabına 50 Bin TL aktarmasını istedi. Bankaya gelen vatandaş 50 Bin TL'yi çektikten sonra, kendisini polis olarak tanıtan kişinin hesabına göndermek istediği sırada banka çalışanının dikkatini çekti. Bunun üzerine banka güvenliği olayı polise bildirdi. İhbar üzerine bankaya gelen polis ekipleri, parayı gönderecek vatandaşın ifadesine başvurdu. Ekipler daha sonra bankadan ayrılarak dolandırma işlemini gerçekleştirmeye çalışan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.